SPERRER VEIEN: Et vogntog står på tvers og sperrer delvis veien i begge rettinger nord for Asko i Vestby etter å ha sklidd på veien. Foto: Utrykningsnytt

Glatte veier fører til flere ulykker på E6

Et plutselig snøfall har skapt trøbbel for bilister i Østfold.

Politiet opplyser at de har mottatt flere meldinger om biler som har sklidd på veien på E6 mellom Sarpsborg og Halden. Så langt er det ikke meldt om personskader.

– Det er snakk om et titalls meldinger på strekningen. Den siste nå er at en semitrailer har sklidd av veien nord for Asko i Vestby, sier operasjonsleder Terje Nordang i Øst politidistrikt.

Entreprenører fra Statens vegvesen er nå ute og salter flere stedet.

– Det er spesielt glatt både i Østfold og Follo. Der kom det plutselig snø som polerer veiene, sier trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen region øst Trude Lindstad.

Ved Vestby er E6 stengt i begge retninger som følge av et vogntog som står på tvers og delvis sperrer veien.

Lindstad forteller at det var flere biler involvert i uhellet. Klokken 22 opplyser hun at veien fortsatt er sperret i begge rettinger.

– Vogntoget er der fortsatt. I tillegg så har midtdeleren blitt forskjøvet og dekker nå hele det sørgående løpet. Så der må entreprenørene ut med en hjullaster for å få dyttet den på plass igjen. Men trafikken har blitt tømt, så det er ingen som står i kø, sier Lindstad.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder