FROSK: Dette synet møtte Elisabeth Steinsland Columbus da hun skulle helle mais over risen. Foto: Privat

Fant frosk i maisboksen: – Jeg kvakk til

Elisabeth Steinsland Columbus (33) fikk seg en kvekkelig overraskelse da hun skulle lage middag.

Onsdag skulle Elisabeth Steinsland Columbus (33) fra Nærbø lage middag til familien, da hun plutselig oppdaget noe i bunnen av en maisboks.

– Jeg begynte med å helle mais over risen, men måtte skrape litt i bunnen for å få med alt av innholdet. Plutselig la jeg merke til noe som lignet veldig på en frosk i bunnen av maisboksen, forteller Columbus til VG.

Maisboksen kommer fra Coop Extra Nærbø. Columbus forteller at maisboksen ikke var åpnet fra før, og hadde en holdbarhet til 2021. Frosken var ikke i live, men hendelsen kom likevel som en sjokk for 33-åringen.

– Jeg tror nok den har ligget der en stund. Det ble en ny middag for å si det sånn, sier hun, og legger til at frosken ble kastet kort tid etterpå.

– Kvakk du til?

– Ja, jeg kvakk til, svarer Columbus og ler.

Saken fortsetter under bildet.

BEKLAGER: Maisboksen kommer fra Coop, som forteller at de tar hendelsen på alvor. Foto: Privat

Etter froskfunnet sendte Columbus en henvendelse til Coop, som ikke har funnet en forklaring på hva som kan ha skjedd.

les også

Fant penis i kantinematen

Når VG tar kontakt med kommunikasjonssjefen i Coop, er han ikke kjent med saken fra før av.

– Det mest naturlige er at henvendelsen har kommet inn til vårt kundesenter og videresendt til avdeling for varesikring, forteller kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop til VG.

les også

- Fant tann i maten

Kommunikasjonssjefen forteller at de tar hendelsen på alvor, og skal ta opp saken umiddelbart med leverandøren for å finne ut hva som har skjedd.

– Våre kunder, som er de som eier oss, skal være trygge på at de varene de handler hos Coop skal holde den kvaliteten vi har lovet. Derfor er det leit at en av våre kunder har hatt en slik handleopplevelse, sier han.

– Kan andre kunder forvente å få en frosk i maisboksen?

– Nei. Jeg tror det er større sjanse for å vinne i lotto. Det er første gangen jeg hører om frosk i en maisboks, og det er helt utrolig at den har kommet seg gjennom produksjonen, sier Kristiansen, og legger til:

– Kan forresten legge til at jeg har spist samme type mais i ettermiddag og fant ingen frosk, men jeg har heller aldri vunnet sju rette i Lotto, så håper dette var et engangstilfelle.

Oppbevarer du maten din riktig? Her får du svaret:

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder