Odins mamma om takknemlighet: – Har tatt et valg om å være takknemlig

Historien om hvordan Odin ble mobbet, engasjerte en hel nasjon. Katrine Olsen Gillerdalens sønn var bare 13 år gammel da han døde, men hun greier likevel å føle takknemlighet.

VG Helg har valgt å vie en hel utgave til takknemlighet. Både kjendiser og lesere har fortalt sine historier om hva som gjør dem takknemlige.
Historien om 13 år gamle Odin rørte tusenvis. Her kan du lese hva moren hans Katrine Olsen Gillerdalen er takknemlig for.
Mange tenker at «jeg har ikke så mye å være takknemlig for». Jeg tenker at det ikke alltid nødvendigvis er rett. Kanskje vi av og til bare trenger litt hjelp til å se.

Jeg elsker å kunne se opp på himmelen, spesielt når det er stjerneklart eller skyer som fyker over himmelen. De kveldene når det er litt kaldt, når himmelen er svart og stjernene kritthvite, da kjenner jeg ekstra på hvor heldig jeg er. Jeg kjenner meg privilegert som får oppleve dette vakre.

FORTALTE ÅPENHJERTIG: Odins mamma, Katrine Olsen Gillerdalen. Foto: Mattis Sandblad , VG

Rørte tusenvis: Historien om Odin

Når datteren min er sliten og grinete og velger meg som målskive, da kjenner jeg meg takknemlig. Hun tar det ut på meg, hun velger meg! Meg er hun trygg på, hun vet at min kjærlighet er betingelsesløs. Tenk å ha et barn som henne. Ikke bare får jeg ta del i alt det fantastiske og positive rundt og med henne, men hun velger å inkludere meg i det som er vanskelig ikke fullt så billedskjønt. Takk!

Jeg har tatt et valg om å være takknemlig for den tiden jeg fikk med Odin. Jeg takker ham for det hver dag. Jeg er takknemlig for alle minnene jeg fortsatt har. Jeg kan og kjenne takknemlighet for all smerten jeg bærer over tapet av mitt vakre barn. Det betyr at min kjærlighet og mitt bånd til han var, og er, veldig sterkt. Takk!

Så kanskje er det så enkelt som at -takknemlighet, å være takknemlig – handler om å se de små tingene i mellom de store... og rett og slett huske på å si: TAKK - nemlig.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder