FORSEGLET: Bak denne døren i en leilighet i Oslo sentrum ble to personer funnet døde onsdag. Politiet sier de ikke mistenker at noe straffbart har skjedd.
FORSEGLET: Bak denne døren i en leilighet i Oslo sentrum ble to personer funnet døde onsdag. Politiet sier de ikke mistenker at noe straffbart har skjedd. Foto: Helge Mikalsen/VG

To personer funnet døde i leilighet i Oslo

INNENRIKS

Politiet tror de to personene har ligget døde i lang tid, men sier de ikke mistenker noe kriminelt.

Publisert: Oppdatert: 11.07.18 19:50

Krimvakten i Oslo bekrefter til VG at to personer er funnet døde i en leilighet sentralt i Oslo. Politiet fikk tips om de døde personene rundt klokken ti onsdag formiddag, og gikk inn i leiligheten kort tid etter.

Ifølge politiet er to eldre personer registrert på den aktuelle adressen, men identiteten er foreløpig ikke bekreftet.

De døde skal obduseres.

– Det har vært kriminalteknikere og jobbet på stedet, men vi har ikke noen grunn til nå til å si at noe straffbart har skjedd, sier vaktleder Janne Kroglund til VG.

Kroglund sier at ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd:

– Grunnen til at kriminalteknikere er brukt er at det er uvanlig å finne to personer i en leilighet, men ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd, sier vaktleder kriminalvakten, Janne Kroglund, til VG.

Hun sier politiet antar at de to døde er personene som er registrert på adressen.

– Inntil vi har fått den foreløpige obduksjonsrapporten som kan si noe mer om dødsårsak, og så avventer vi videre etterforskning, sier Kroglund.

Beboere på adressen skal ha tipset politiet.

– De bærer preg av å ha ligget der en stund, og vi må få bekreftet identitet før vi kan si noe mer og det blir tidligst i morgen, sier Kroglund.

Her kan du lese mer om