Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Mann til sykehus etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet har sendt krimteknikere til en privatadresse i Kristiansand, hvor en alvorlig voldshendelse fant sted natt til lørdag. En mann i 20-årene er sendt til sykehus.

– Jeg ønsker ikke å gå inn på hva slags skader det er snakk om, men det er en såpass alvorlig sak at krimteknikere er sendt til stedet for å sikre spor og kartlegge hva som har skjedd, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til VG.

– Funn på stedet tyder på at en gjenstand kan ha blitt brukt, sier Odde. Han ønsker ikke å kommentere om det er snakk om et våpen.

Det var ved 03.50-tiden at politiet fikk melding om et slagsmål mellom to personer på en privatadresse i Vågsbygd i Kristiansand.

De involverte var fortsatt på stedet da nødetatene ankom.

Fornærmede, som var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehuset, er en mann i tidlig 20-årene. Den antatte gjerningspersonen er en mann i midten av 30-årene. Han er kjørt til arresten.

– Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet eller bakgrunnen for hendelsen, sier Odde.

Politiet: Utenfor livsfare

Ifølge politiet, er det ikke snakk om livstruende skader. Pårørende er varslet.

Den fornærmede, en mann i 20-årene, ble brakt til sykehus hvor han er blitt behandlet for stikk og hoggskader.

– Vi har ikke oversikt over skadeomfanget annet enn at han skal være utenfor livsfare, opplyser etterforskningsleder Harald Hollerud i Agder politidistrikt til NTB.

Hendelsesforløpet og relasjonen mellom de to er foreløpig ikke kjent. Det var en annen person på adressen som varslet politiet.

– Av helsemessige årsaker er verken den fornærmede eller siktede avhørt ennå. Den pågrepne er siktet for grov kroppsskade, men siktelsen kan bli endret, sier etterforskningslederen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder