Kvinne i 70-årene omkom etter kollisjon i Møre og Romsdal

En kvinne i 70-årene omkom etter en alvorlig trafikkulykke i Møre og Romsdal fredag. En annen kvinne i 70-årene ligger på sykehus med alvorlige skader.

Tre personer var fredag involvert i en kollisjon ved Innfjorden i Møre og Romsdal. Ulykken skjedde ved 18.30-tiden.

Klokken 01.15 natt til lørdag melder politiet at en kvinne er bekreftet omkommet etter ulykken. De pårørende er varslet.

– Dette var en møteulykke mellom to biler. Det var to kvinner i 70-årene i den ene bilen, og det er fører av denne som er omkommet. Passasjeren ligger på Ålesund sykehus, sier operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til VG rundt klokken 01.30 natt til lørdag.

Kvinnen har alvorlige skader, men tilstanden er stabil, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Føreren av den andre bilen hadde ikke behov for legehjelp etter ulykken, forteller operasjonslederen.

Ulykkesstedet er undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Statens Vegvesen.

Politiet meldte tidligere på Twitter at to personer satt fastklemt etter ulykken, og operasjonsleder Reite sa til VG at to var kritisk skadet og fraktet til Ålesund sykehus.

– Vi har foreløpig ingen oversikt over hva som har skjedd, men har folk på stedet som gjør undersøkelser. Det er også politi på vei som skal gjøre krimtekniske undersøkelser.

Det er 60-sone på strekningen hvor ulykken skjedde. E 136 var stengt en periode som følge av ulykken, klokken 20.15 meldte Vegtrafikksentralen Midt-Norge at sørgående felt er åpnet for trafikk.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder