Russ påkjørt – sjåføren stakk fra stedet

En russ er kjørt til sykehus med lettere skader etter å ha blitt påkjørt på Jåttå i Stavanger. En annen russ er siktet i saken.

Publisert:

Begge de involverte er menn og i slutten av tenårene.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 01.37 natt til onsdag. 19-åringen som skal ha kjørt bilen stakk fra stedet etter påkjørselen, men møtte senere politiet utenfor politistasjonen i Sandnes. Han ble pågrepet og satt i arresten.

les også

Politiet fikk melding om at russetreffet var avlyst på fredag – billettsalget fortsatte til søndag

VG får opplyst onsdag morgen at den skadede mannen ifølge politiet har mindre skader enn tidligere antatt.

Onsdag ettermiddag forteller politiadvokat Anne Mette Dale til VG at den skadede ble behandlet på legevakten. Sjåføren var ikke påvirket av alkohol da hendelsen fant sted, og er nå løslatt fra varetekt. Han vil bli siktet for forholdet.

Har du fått med deg «RT: På innsiden av russetiden 2018»? Få daglige oppdateringer fra jentebussen «Superjail» her!

– Han kan også bli siktet for å ha dratt fra stedet, forteller Dale.

Hun sier at politiet har avhørt vitner, men at etterforskningen fortsatt er i gang. De har dannet seg et ganske klart bilde av hva som har skjedd.

– Det var en del russ samlet på stedet, og det har foregått noe aktivitet, og så er vedkommende blitt påkjørt, sier operasjonsleder Karstein Tendenes i Sørvest politidistrikt til NTB.

les også

Første helg av russefest på Tryvann er avlyst på grunn av store snømengder

Politiet opplyser at de har sikret bilen som ble brukt under påkjørselen. De opplyser også at de har sikret seg flere vitner, og at det vil bli avholdt flere avhør onsdag.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder