FLAKS: Brit Ravlosve var skjelven da hun da hun fikk se bilen hun hadde vunnet. FV: Suzuki-sjef Lars Havre, bilforhandler Tore Kristoffersen og bilvinner Brit Ravlosve. Foto: HENRIK GIÆVER, VG

Brit leste VG – Vant ny bil

STJØRDAL (VG) Brit Ravlosve (68) har hatt lappen i 34 år, men har ikke kjørt bil de siste ti. Nå kan hun smykke seg med en splitter ny Suzuki.

Publisert:

– Jeg trodde ikke på det da telefonen ringte, jeg trodde bare det var noen som tullet med meg, flirer Brit Ravlosve fra Stjørdalen i Trøndelag.

I slutten av forrige måned var det gode nyheter på andre siden da telefonen ringte. Hun hadde blitt trukket til å vinne en splitter ny bil.

Bilen vant hun ved å sende inn dagens gullkode som er å finne i VGs papiravis hver dag.

Leste du? Grethe leste seg til gullbarrer verdt 10.000 kroner

Vinnerlykke

For mange år siden vant Ravlosve 5.000 kroner i lotto, og et par ganger har hun vunnet litt penger på Flaxlodd, men aldri før har hun hatt så flaks som 30. juni 2018.

– Den datoen kommer jeg nok ikke til å glemme. Jeg pleier bare å kjøpe VG på lørdager, og har ikke sendt inn gullkoden mer enn ti til tjue ganger, sier Ravlosve.

les også

Pantet for 28 kroner - vant én million: - Sparing kommer i siste rekke

Den heldige stjørdalingen er pensjonert, men jobbet tidligere som renholder i Stjørdal kommune. Det er om lag ti år siden sist hun kjørte, og enda lenger siden hun eide en egen bil.

– Jeg tror jeg må ta meg et sånn oppfriskningskurs før jeg begynner å kjøre.

Skjelven

Bilen ble overrakt hos Ravlosves lokale bilhandler, Kristoffersen bil i Stjørdal. Eier og daglig leder, Tore Kristoffersen, synes det var en fornøyelse å kunne dele ut en bil til vinneren.

– Da jeg fikk beskjeden om at det var en lokal vinner var jeg kjempeglad, men det gleder meg enda mer å se hvor glad hun ble selv. Hun hadde jo ikke bil fra før av, så det var veldig artig.

les også

Nye bilavgifter: Voldsom prisøkning fra 2019

Pluss content

Da Ravlosve ble presentert for bilen ble hun skjelven.

– Jeg tenkte «Yes! Den er min!», det er nesten så jeg ikke tror det selv.

– Har du noen planer om hva du skal bruke bilen til?

– Det blir jo å kjøre til butikken for å handle. Også har jeg en datter som bor på Vikåsen utenfor Trondheim, så nå får jeg besøkt henne litt oftere.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder