Kvinne livstruende skadet etter knivstikking i Oslo - mann siktet for drapsforsøk

FROGNER (VG) En kvinne ble livstruende skadet etter en knivstikking på Frogner søndag kveld. En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Søndag klokken rundt 19.30 meldte politiet om knivstikkingen som skjedde inne på Tiffani Café i Behrens’ gate på Frogner i Oslo.

Krimvakta opplyser til VG mandag morgen at mannen som ble pågrepet på stedet, er siktet for drapsforsøk.

Operasjonsleder Steinar Hausvik opplyste til NTB i går at politiet fikk hjelp av gjester i lokalet som holdt igjen gjerningsmannen.

Ifølge vitner ble det gitt førstehjelp til kvinnen før politiet kom til stedet. Deretter tok politiet over, før ambulansen kom til stedet.

Ifølge politiet er kvinnen livstruende skadet, og ifølge NTB er kvinnen til operasjon på Ullevål sykehus.

ÅSTED: Én person er knivstukket i Behrens’ gate i Oslo. Foto: Trond Solberg, VG

Overmannet den mistenkte

Det var mange vitner til det tragiske dramaet.

Et vitne forteller til VG at en gruppe personer skal ha overmannet den mistenkte, og hadde kontroll på ham, fram til politiet kom.

Han forteller at han var tilstede under hele seansen, som fant sted inne på baren. Etter knivstikking skal kvinnen ha blitt liggende på bakken.

Et annet vitne VG forteller til VG at kvinnen ikke skal ha vært ved bevissthet da ambulansen kom til stedet. Vitnet forklarer at hun var med på å legge den skadede i stabilt sideleie og gi førstehjelp.

Hun forteller også at en lege skal ha kommet løpende til stedet og foretatt hjertekompresjoner og munn-til-munn.

Fanget på video

VG har sett levende bilder fra stedet. En mann blir satt i håndjern av en politibetjent bak baren etter hendelsen. Video utenfra baren viser en rekke mennesker som skynder seg ut.

Operasjonsleder ønsker ikke å gå ut med omtrentlig alder på de involverte.

Relasjonen mellom de involverte er foreløpig ikke kjent.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder