BOLIGEN: Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober i fjor. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Foto: Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Politiet gjorde nye undersøkelser i Hagen-familiens bolig

Fredag formiddag gjorde politiet nye undersøkelser i boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen (69) og hennes ektemann, skriver Aftenposten.

Ved 10.45-tiden fredag, 150 dager etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, ankom to sivile politibiler Hagens bolig på Fjellhamar i Lørenskog. Politiet var på adressen i omtrent én time, skriver Aftenposten.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt opplyser til avisen at politiet foreløpig ikke har fått svarene fra undersøkelsene de gjennomførte fredag formiddag.

Brøske bekrefter til VG at de har gjort nye undersøkelser i Sloraveien 4.

– I omfattende etterforskninger så får man svar og mye spørsmål.

Han ønsker ikke å kommentere detaljene i undersøkelsene som er gjort nå. Politiinspektøren vil heller ikke kommentere fortløpende om det er mistenkte eller siktede i saken. Han begrunner dette med at det er krevende på grunn av oppmerksomheten som saken har og har hatt.

Familiens bistandsadvokat, Svein Holden, sier til VG at de er orientert om undersøkelsene.

– Vi er orientert av politiet på forhånd om hvilke undersøkelser politiet ville gjøre, og Tom Hagen har stilt huset til disposisjon for politiet, sier Svein Holden
Hagen-familiens bistandsadvokat

les også

Politiet om manglende livsbevis: Naturlig å betvile at hun fortsatt er i live

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet antar at hun er blitt bortført. Saken ble først offentlig kjent i januar i år.

Politiets hovedteori er at kvinnen ble bortført fra huset. Politiet har bekreftet at det har kommet trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i den antatte bortføringssaken. Det har imidlertid ikke kommet noen bevis på at Hagen er i live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder