DREPT: En mann er drept og en kvinne alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Nes, Sør for Bromma torsdag.

DREPT: En mann er drept og en kvinne alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Nes, Sør for Bromma torsdag. Foto: Ole Edvin Tangen

Påkjørt og drept utenfor huset sitt

En 60 år gammel mann er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Nes kommune i Buskerud torsdag ettermiddag.

Den omkomne mannen var ikke i bilen og har trolig befunnet seg mellom riksvei 7 og huset sitt da han ble påkjørt. Bilen har kjørt av veien og veltet.

Det opplyser operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud ved politiet Sør Øst til VG.

– Sjåføren av bilen, en kvinne i 70-årene er hardt skadd og fraktet til sykehus med luftambulanse, sier Johnsrud videre.

Ved 20-tiden torsdag kveld opplyser Jan kristian Johnsrud til VG at politiet har to vitneobservasjoner av en mann som gikk i veikanten på stedet og plukket søppel like før ulykken.

les også

Kvinne i 50-årene døde i kollisjon i Akershus

– Men vi vet ikke om han gikk der da ulykken skjedde eller om han hadde satt seg foran huset sitt der han pleide å sitte, sier Johnsrud.

Det var bare to personer involvert i ulykken. Politiet i Sør Øst etterlyser på twitter torsdag ettermiddag vitner til ulykken. Pårørende er varslet. Kriminalteknikere er på vei til stedet.

– Det er tatt rutinemessing blodprøve av sjåføren, sier Johnsrud.

les også

Politiet prøvde å stoppe bilist før dødsulykke på E39 i Kristiansand

Politiet fikk melding om ulykken 13.38. Ambulanse var på ulykkesstedet 13.56 og meldte at vedkommende som var påkjørt var død og sjåføren hardt skadd.

Johnsrud opplyser at ulykken skjedde sør for Bromma, langs Hallingdalsvegen.

– Det er vanligvis mye trafikk langs veien på denne tiden og vårt håp er at det kan melde seg vitner til ulykken, sier Jan Kristian Johnsrud.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder