Per Sandberg sammen med hans norsk-iranske kjæreste Bahareh Letnes i Mandal sentrum sist fredag. Foto: Sand, Espen / NTB scanpix

Filter: Sandberg brukte departementet til Iran-møte med Letnes

Møtet som ble holdt i i Nærings- og fiskeridepartementets lokaler, handlet om oppstart av en iransk-norsk venneforening. Per Sandberg sier selv at han var der som 1. nestleder i Frp. Det skriver Filter Nyheter.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Møtet ble lagt til Nærings- og fiskeridepartementet, men gjennomført med Per Sandberg som 1. nestleder i Frp.

«Ikke fulgt Sandberg på noen møter knyttet til departementet»

VG har tidligere spurt departementet om Letnes ved noen anledninger har fulgt Sandberg på arrangementer / reiser hos den iranske ambassaden i Oslo, til Iran eller i møter / arrangementer i regi av norske sjømatbedrifter / foreninger / organisasjoner? I så fall, hva, når og hvor.

I departementets svar til VG 27. juli opplyste de blant annet at Sandberg deltok som 1. Nestleder i Frp på et møte for oppstart av en venneforening for Iran og Norge. Det stod ingenting om at møtet med Letnes og Iranerne ble holdt i Nærings- og fiskeridepartementets lokaler.

«Letnes har ikke fulgt Sandberg på noen møter eller reiser knyttet til Nærings- og fiskeridepartementet, eller politisk relaterte reiser/møter knyttet til hans virke som fiskeriminister.», skrev departementet i en e-post til VG.

VG i dag har spurt departementet hvorfor de ikke opplyste om møtet Sandberg og Letnes hadde i departementets lokaler, men de har foreløpig ikke svart. VG har heller ikke fått kontakt med Per Sandberg.

les også

Kilder til VG: Per Sandberg trekker seg - Harald Tom Nesvik tar over

Ifølge Filter Nyheter skal det ha vært totalt fire personer på møtet: Per Sandberg, Bahareh Letnes, en mann med iransk bakgrunn og en fjerde person nettstedet ikke kjenner identiteten til.

Det er ikke kjent om Sandberg på dette tidspunktet hadde innledet kjærlighetsforholdet til Letnes.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder