Stjålet bil funnet igjen – fylt med vann

Publisert: Oppdatert: 03.01.18 22:55

Del saken på:

Lenken er kopiert
INNENRIKS

»

Politiet kan ikke forstå hva hensikten bak å fylle den stjålne bilen med vann skal ha vært.

Klokken halv åtte onsdag morgen rykket politiet i Stavanger ut på et særdeles uvanlig oppdrag. De endte opp med å måtte bruke tang for å få skrudd av en vannslange som stod kilt fast i en bil. Bilen hadde blitt meldt stjålet natt til onsdag.

– Det var en vannslange som var lagt inn i bilen og stod på full guffe. Det var ikke mulig å få skrudd den av heller, så det måtte brukes tang. Den var uten kran, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt.

– Det er veldig uklart hva hensikten med dette var, sier Stavik, som forteller at hverken politiet eller eier av bilen har noen mistanke om hvorfor noen skulle ha ønsket å stjele bilen, for så å fylle den med vann.

Store mengder vann hadde samlet seg inne i bilen og lakk ut av dørene på siden.

– Det høres jo ut som en meningsløs handling. Vi har ikke funnet ut hva som kan være hensikten med det. Vi har heller ingen mistenkte i saken, sier Stavik.

Bileieren har nå fått igjen den stjålne bilen, som ble stjålet fra Grannes i Stavanger natt til onsdag og funnet igjen ved Haugtussa, tilbake. Politiet har undersøkt åstedet og vil etterforske saken videre.

– Det blir en anmeldelse og en etterforskning, sier Stavik.

Denne artikkelen handler om