UPASSENDE: Ivanka Trump mente spørsmålene om anklagende mot faren var upassende. Foto: NTB Scanpix

Ivanka Trump tror på farens forklaring om utroskapsanklagene

Presidentdatteren, Ivanka Trump, snakket ut om anklagene mot Donald Trump om utroskap og det kontroversielle forslaget om å bevæpne lærere.

Artikkelen er over to år gammel

I et intervju med NBC News fortalte Ivanka Trump at hun tror på farens benektelser om et påstått forhold til pornostjernen Stormy Daniels.Trump har gjentatte ganger nektet for anklagene.

– Jeg tror på min far, sier hun i et intervju med TV-kanalen NBC, og mente at spørsmålet som ble stilt til henne var upassende.

– Jeg kjenner min far. Det er min rett som datter å tro på han.

LES OGSÅ: Ivanka Trump: – Gi pappa en sjanse

– Ikke en løsning for å skape sikkerhet

Trump og en rådgiver ved Det hvite hus diskuterte også Donald Trumps forslag om å bevæpne lærere.

President Donald Trump kom med forslaget etter at en mann drepte 17 personer på en skole i Florida denne måneden.

I et intervju som Trump gjorde under sitt besøk i forbindelse med OL, spurte en journalist om Trump, som er mor til tre små barn, mente at lærerne med skytevåpen ville gjøre studentene trygge.

– For å være ærlig, så vet jeg ikke. Det må åpenbart være en utrolig høy standard for hvem som vil kunne bære skytevåpen i skolen vår, men jeg tror ikke det er en løsning for å skape sikkerhet.

Trump ble spurt om hun kom til å gi faren råd.

– Jeg tror at det å ha en lærer som er bevæpnet, som bryr seg om studentene sine og som er i stand til å og kvalifisert til å bære våpen ikke er en dårlig idé. Men det er en idé som må diskuteres.

LES OGSÅ: Ivanka Trump: – Det er et spesielt sted i helvete for mennesker som jakter på barn

Vil overtale Nord-Korea

Presidentens datter snakket også om det anspente forholdet mellom USA og Nord-Korea. Hun var nylig i Sør-Korea under vinter-OL.

– Det er svært viktig å bekrefte USAs posisjon og vår felles posisjon for maksimalt trykk med våre sørkoreanske partnere.

Ifølge The Associated Press, sa Trump til president Moon Jae-in, at hun ville bruke sin tid i landet til å overtale Nord-Korea til å stoppe sitt atomprogram.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder