ÅSTEDET: Politiet søker etter en person etter en bilulykke i Verdal. To personer er fraktet til sykehus.

ÅSTEDET: Politiet søker etter en person etter en bilulykke i Verdal. To personer er fraktet til sykehus. Foto:Terje Næss,

To skadet i utforkjøring i Verdal

Avblåser søk etter en tredje person

To personer ble skadet i en utforkjøring i Ydsedalen i Verdal i Nord-Trøndelag lørdag morgen. Politiet avblåser søk etter en tredje person de mistenkte for å ha stukket av etter ulykken.

Monica Bring Estensen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Nord-Trøndelag politidistrikt opplyser til Adresseavisen at en mann og en kvinne i 20-årene er alvorlig skadet, skriver NTB. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 05.35.

– Vi fant først en skadet person i tilknytning til bilen. Etter noe leting fant vi enda en person et stykke unna. Begge er sendt til sykehus. Den ene blir trolig fløyet til Trondheim i luftambulanse, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Han opplyste lørdag morgen at de har indikasjoner på at det befant seg en tredje person i ulykkesbilen.

– Vi leter nå etter denne personen med hund, sa Olsen.

– Det er vitner som har observert en annen med en farge på klærne som gikk fra stedet. Vi søker for å klargjøre a det ikke ligger noen skadde i terrenget, sier Olsen til VG.

Han understreker at det fortsatt er uklart om det er en av dem som var i bilen som er observert eller om det var en tredje person.

Like etter klokken 09.30 meldte politiet på Twitter om at de avblåser søket etter en tredje person, og at nye opplysninger tyder på at det var kun to personer i ulykkesbilen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder