STENGT: Hele campingplassen er sperret av politiet mandag.
STENGT: Hele campingplassen er sperret av politiet mandag. Foto: Geir Olsen, NTB scanpix

Kvinne funnet hardt skadet: Mann pågrepet og siktet for vold

INNENRIKS

Noen timer etter at en kvinne ble funnet hardt skadet på Kvamsfjellet i Gudbrandsdalen søndag, så ble en mann pågrepet og siktet for vold.

Publisert: Oppdatert: 17.09.18 14:53

Politiet valgte å gå til pågripelse av den aktuelle mannen etter å ha mottatt opplysninger av en venninne til den fornærmede kvinnen.

– Vi vet ikke hva som har skjedd og undersøker nå om kvinnen er utsatt for vold eller ikke, sier lensmann Jon Reidar Gaarden i Midt-Gudbrandsdal til VG.

Det var klokken 12.40 søndag formiddag at politiet fikk melding om at en kvinne i 40-årene var funnet hardt skadet i en campingvogn på Kvamsfjellet.

Kvinnen ble sendt til Ullevål universitetssykehus med ambulansehelikopter, og politiet utelukker ikke at hun kan ha vært utsatt for en straffbar handling.

Årsaken til skadene er foreløpig uklart for etterforskerne, som blant annet gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet, samt at de har tatt en rekke avhør i saken.

– Vi jobber nå på åstedet, men vi har ikke tatt noen beslag, sier lensmannen.

– Hun er alvorlig skadet

– Hvordan er tilstanden til fornærmede?

– Hun er alvorlig skadet, men vi har ikke hørt noe mer fra helsevesenet. Vi har ikke snakket med henne direkte ennå, svarer Gaarden.

Politiet ønsker å komme i kontakt med folk som har vært i området ved Kvamsfjellet om ettermiddagen og kvelden lørdag, samt tidlig søndag.

Politiet har ingen saker som involverer mannen og kvinnen fra tidligere, opplyser lensmannen.

Den voldssiktede mannen har foreløpig ikke ønsket bistand fra forsvarer i saken.

Politiet opplyser i en pressemelding mandag ettermiddag at vedkommende er løslatt.

Her kan du lese mer om