KULEHULL: Det ble avfyrt minst et skudd mot inngangspartiet på et hus i Kambo i natt.
KULEHULL: Det ble avfyrt minst et skudd mot inngangspartiet på et hus i Kambo i natt. Foto: Glenn Johansson/Tipser.no

Hus og busskur truffet av flere skudd i Moss

INNENRIKS

To barn våknet da inngangspartiet på huset deres ble truffet av skudd.

Publisert: Oppdatert: 28.06.17 09:40

Ved 00.20-tiden natt til onsdag fikk politiet inn en rekke meldinger fra beboere som hadde hørt smell i området Kambo i Moss. Da politiet kom til stedet viste det seg at flere skudd var avfyrt - blant annet mot et busskur.

– Vi har ikke antallet, men det er snakk om 10-15 skudd med grov kaliber, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt til VG.

Vet du noe om saken? Tips VG her!

Onsdag formiddag opplyser Øst politidistrikt at skyteepisoden etterforskes av Moss politistasjon. Ingen er så langt tatt i saken.

Politiet gjennomfører ytterligere tekniske undersøkelser – blant annet av prosjektiler og hylser.

Det blir også gjort undersøkelser opp mot eventuelle overvåkingskameraer og bompasseringer i området – i håp om at det kan lede politiet frem til skytteren.

Våknet av smell

Det ble også avfyrt minst ett skudd mot inngangspartiet på et hus like ved busskuret.

Inne i huset var en kvinne i 40-årene og hennes to mindreårige barn, som lå og sov.

– De hadde våknet av smell og singling i glass. Ingen er skadet, men de ble selvsagt veldig redde, og er preget etter hendelsen. De blir fulgt opp av politiet, sier Schie.

Ber om tips

Politiet vet ikke om skuddene var rettet mot huset.

– Vi undersøker nå muligheten for at skudd som var rettet mot busskuret traff huset. Det er i hvert fall én teori, sier operasjonslederen.

Politiet ønsker nå opplysninger fra personer som kan ha sett noe - og er spesielt interessert i en bil som forsvant fra åstedet.

– Det var beboerne i huset som så denne bilen. Vi har foreløpig ingen beskrivelse å gå ut med, men er veldig interesserte i tips.