POLITI PÅ STEDET: Politiet har sperret av eiendommen der skudd ble løsnet lørdag kveld. Foto: Tore Kristiansen, VG

Mann skutt og drept i Nittedal

NITTEDAL (VG) Bevæpnet politi rykket ut etter at en person ble skutt på en adresse i Nittedal.

Ved 21-tiden bekrefter politiet at vedkommende er drept.

– Klokken 18.48 fikk vi beskjed om at én person var skutt og skadet. Vi var på stedet 19.00. Det vi kan si nå, er at en person er omkommet, sier innsatsleder Anders Bru i Øst politidistrikt til VG.

Politiet fikk raskt pågrepet en person på stedet. Mannen som ble skutt, døde på Ullevål sykehus etter å ha blitt fraktet dit i ambulanse.

– Vi har iverksatt teknisk og taktisk etterforskning, sier operasjonslederen. Han vet foreløpig ikke om de pårørende er varslet.

Twitter skriver politiet i 21.20-tiden at én mann har status som siktet og vil bli avhørt i løpet av kvelden. De har også foretatt rundspørring der hendelsen skjedde.

ÅSTED: Klokken 22.30 er krimteknikere fremdeles ikke på adressen der en mann ble skutt og drept i Nittedal lørdag kveld. Foto: Tore Kristiansen, VG

Helsepersonell var tidlig på stedet med båder biler og et helikopter. Én enhet fra Nittedal brannstasjon bistår dessuten politiet, sier vaktleder Jan Fausk ved 110-sentralen på Romerike til VG.

Operasjonsleder Gisle Sveen kan ikke si noe om forløpet til hendelsen, men bekrefter at det er igangsatt etterforskning.

Politiet opplyser videre at det ikke vil bli gitt flere opplysninger i saken lørdag.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder