STIKKSKADER: En mann er under behandling på St. Olavs hospital i Trondheim, for stikkskader i mageregionen. Politiet etterforsker flere mulige åsteder søndag. Foto: Petter Vidar Vågsvær

Mann funnet med stikkskader i magen – én til avhør

En mann er fløyet til sykehus etter at han ble funnet med skader i magen på Frøya i Trøndelag. Én person er tatt inn til avhør, opplyser politiet søndag ettermiddag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Han er stukket med en gjenstand som gjør at han blødde i mageregionen. Hva det er vet vi ikke, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt til VG søndag ettermiddag.

Det var klokken 7.48 politiet meldte på Twitter at de hadde rykket ut til en melding om kroppsskade på Sistranda på Frøya. Senere meldte politiet at en mann i 30-årene er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

Mannen er ikke livstruende skadd, opplyser Aaslund til VG.

– Han er tatt under behandling på sykehuset, men han er foreløpig ikke tilsnakkende av to årsaker; han er medisinsk behandlet og var påvirket av alkohol, sier Aaslund.

les også

18-åring drept i Vadsø – 17-åring siktet

Trillet inn i taxi

– Mannen ble funnet etter at bilen han kjørte dunket inn i en taxi på Frøya. Idet bildøren ble åpnet datt han ut av bilen og ble funnet av taxisjåføren, opplyser Aaslund til NTB søndag formiddag.

Kriminalteknikere undersøker nå bilen. Politiet tror imidlertid ikke kjøretøyet er åsted for skaden.

Søndag ettermiddag valgte politiet å bevæpne seg i jakten på gjerningspersonene. Operasjonsleder Ebbe Kimo opplyser til VG i 17-tiden søndag at de har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen.

– Vi har tatt inn en mann som vi tror har en form for tilknytning til saken. Vi tror han kan ha informasjon, men usikker på i hvilken grad han har vært involvert.

Mannen sitter i arresten i påvente av avhør som vil trolig skje søndag kveld. Operasjonsleder Kimo forteller også at de håper på å få avhøre fornærmede i saken i løpet av kvelden.

– Så langt har vi veldig lite informasjon om hva som faktisk skjedde. Vi holder etterforskningen åpen, og det kan bli flere pågripelser, sier Kimo.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder