Varm grill på rekordtid

Smaken av tennvæske er for noen et sommertegn, men ikke nødvendigvis av det gode. Lær deg trikset som gjør kullene grillklare på rekordtid.

  • Nina Andersen
Publisert:

Det er flere måter å tenne opp grillkullet på, men til syvende og sist handler alt om trekk, sier VGs grillekspert Lars Laurentius Paulsen.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Sommerens store grillopplevelse

  2. Pluss content

    Guide: Finn grillen som passer for deg

  3. Pluss content

    Tre grillmestre: Våre beste grilltips

  4. Pluss content

    Slik finner du riktig grill

  5. Slik griller du kylling på boks

Fra andre aviser

  1. Fellene og mytene: Her er syv spørsmål og svar om grilling

    Aftenposten
  2. Da jeg skulle kjøpe min første grill, ble jeg radikalisert av kullgrill-propaganda på nettet

    Aftenposten
  3. Tynt og brennhett på grillen

    Aftenposten
  4. Derfor sliter du med å tenne opp i peisen

    Bergens Tidende
  5. Test av seks bærbare kullgriller

    Bergens Tidende
  6. Den evige grill-diskusjonen: Hvor blir kjøttet best?

    Aftenposten