Kvinne omkom i traktorpåkjørsel i Oslo

En kvinnelig syklist i midten av 40-årene mistet livet da hun ble påkjørt av en brøytetraktor i Oslo tirsdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det er en traktor som har kjørt på én person, og vi har funnet en sykkel på stedet som tilsier at det var en syklist som er påkjørt, sier operasjonsleder Tor Guldbransen i Oslo politidistrikt til VG.

Påkjørselen fant sted på Sandaker i Oslo. Traktoren som var involvert i ulykken er en brøytetraktor.

– Føreren av traktoren blir tatt hånd om av helsepersonell og er strekt preget, sier innsatsleder Arve Røtterud på stedet til VG.

Han sier at syklisten omkom på stedet, og ikke var til å berge. Syklisten ble senere identifisert som en kvinne i midten av 40-årene.

– Det ble gjort hjerte- og lungeredning og andre livreddende tiltak fra ambulansepersonell og lege, forteller operasjonsleder Guldbransen, som bekrefter at personen er omkommet.

Politiet jobber fortsatt med å finne ut hva som har skjedd.

– Vi er tungt inne med teknisk personell som skal sikre spor, ta avhør og vitneforklaringer, og finne årsakssammenhengen.

Området er sperret av for biltrafikk mens politiet etterforsker saken. Buss og trikk går som normalt, og trafikken dirigeres av politiet.

Senere tirsdag kveld opplyser politiet om at traktoren er tauet til biltilsynet for tekniske undersøkelser. Politiet har avhørt flere vitner og sikret spor, og har en formening om hva som kan ha skjedd, uten at de kan oppgi flere detaljer, opplyser de.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder