Dette mener vi om genmodifisert mat

Pluss content

Norske forbrukere er delte i synet på genmodifisert mat, men svært få ønsker disse produktene i norske matbutikker. Kvinner er blant de mest kritiske, slås det fast i ny rapport.

Av 

Nina Andersen

Publisert:

Genmodifisert mat (GMO) setter ­følelsene i sving, men hittil har det vært lite forskning på hva norske forbrukere mener om dette.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Ny rapport: Kvinner blant de mest kritiske til genmodifisert mat

  2. Pluss content

    Norske eksperter: Sannheten om E-stoffer

  3. Pluss content

    Den store veganerguiden

  4. «25 under 25»: Dropp skinke og ribbe i år!

  5. Forsker: Feil å koble pris med dyrevelferd

Fra andre aviser

  1. To nye undersøkelser viser nordmenns holdninger og verdier. Eller gjør de egentlig det?

    Aftenposten
  2. Ta testen: Er du den rampete «mattypen», eller kanskje den sykelig sunne?

    Bergens Tidende
  3. Dette funker hvis du vil få barnet ditt til å spise sunt. Ett triks bør du absolutt unngå.

    Bergens Tidende
  4. Kjønnsløs, genmodifisert laks kan bli næringens redning

    Bergens Tidende
  5. Denne gule laksen kan løse et av næringens store problemer. Men vil noen spise den?

    Aftenposten
  6. Nordmenn har like sterk kjøpelyst i julen som før

    Aftenposten