GÅRDSBRYLLUP: Sandra Bruflot (26) poserte vandrende hånd i hånd med sin Christopher Wand (31) under bryllupsfotograferingen i helgen. Sandra var iført en sommerlig og lett brudekjole med v-utringning i bryllupet på Gjesvold gård i Hole. Fotograf Åsmund Holien Mo

Unge Høyre-Sandra sa ja - gift med Christopher etter hektisk halvår

Enda et politiker-par utvekslet gifteringer i helgen. Unge Høyre-leder Sandra Bruflot (26) og tidligere Unge Høyre-topp Christopher Wand (31) ble viet på en låve i Hole.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– For en dag det var i går, skriver bruden Bruflot på sin Instagram-konto - tydelig fornøyd med brudebildet tatt i en grønn kornåker i Hole av fotograf Åsmund Holien Mo.

Til VG bekrefter den nyvalgte Unge Høyre-lederen at bryllupet ble akkurat den begivenheten hun drømte om på forhånd. Selve vielsen ble gjennomført av en prest på Gjesvold gård i Hole.

les også

Helgrønt brudepar - Lan (31) hentet av Eivind (32) med sykkel

– Vi hadde en fantastisk dag, og festen var helt konge, beskriver Sandra Bruflot.

Lierjente

Hun giftet seg på samme dag som MDG-paret Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Trædal ga hverandre sitt ja under en katolsk vielse i Oslo.

les også

Svensk bryllup endte i masseslagsmål - brud og brudgom anmeldte hverandre

Bruflot kommer fra Lier i Buskerud, men har bosatt seg sammen med sin Christopher i nabobygda Hole i samme fylke.

les også

Sandra Bruflot: – Følte at politikk var det siste jeg ville drive med

Pluss content

Christopher Wand er tidligere generalsekretær i Unge Høyre, der de to fant hverandre. Snart begynner han i ny jobb i det kjente PR- og kommunikasjonsbyrået Kruse-Larsen.

Ble brått leder

Sandra Bruflot gjorde seg bemerket da hun som nestleder måtte steppe inn som fungerende leder i Unge Høyre sist vinter etter flere saker om seksuell trakassering i ungdomspartiet. I den mest omtalte saken valgte tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Rise å trekke seg fra sine verv i partiet.

les også

Unge Høyre-leder: – Gutter topper omtrent alle drittstatistikker som
finnes

Bruflot ble formelt valgt som ny Unge Høyre-leder 24. juni i år, og altså gift to uker etter.

Hun legger ikke skjul på at hun har lagt bak seg et spesielt halvår.

Love på låven

– Halvåret har vært hektisk. Det blir bra med en liten ferietur med Christopher nå, tekster Sandra Bruflot til VG fra ferieflyet på Gardermoen.

De to har vært kjærester i syv år før det virkelig ble love på låven på lørdag.

PS! SV-politiker, tidligere partisekretær og stortingsrepresentant Kari Elisabeth Kaski giftet seg også på lørdag. Også hun med en partifelle - tidligere SV-rådgiver Ola Skaalvik Elvevold.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder