Kart

Mann i 60-årene funnet død i elv

En død mann ble hentet opp fra Otra i Kristiansand lørdag ettermiddag. Så langt kan det ikke mistenkes at det har skjedd noe kriminelt, sier politiet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Det ble forsøkt gjenopplivning av ambulansepersonell, men mannen ble erklært død på stedet. Det er snakk om en mann i 60-årene, forteller innsatsleder i politiet, Vigleik Fidje, til Fædrelandsvennen.

Mannen ble observert av en tilfeldig forbipasserende, som sier til avisen at han hoppet ut i vannet, men at mannen da allerede skal ha vært død. Trolig har mannen liggt i vannet i rundt en halv time før han ble hentet opp, melder NTB.

Fidje opplyser til Fædrelandsvennen at de ikke har mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men at det kan være snakk om et uhell.

Den omkomne ble fraktet bort fra stedet, som politiet sperret av. Politiet opplyser etterforsker omstendighetene rundt dødsfallet.

Lørdag kveld sier politiet til NTB at ingenting tyder på at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med at mannen ble funnet død.

– Så langt vi har funnet ut, kan det ikke mistenkes at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Audun Eide til NTB.

Politiet meldte om hendelsen klokken 15.43. Det vil mandag bli tatt stilling til om mannen skal obduseres.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder