KRITISK SKADET: En mann er sendt til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo sent torsdag kveld. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Mann kritisk skadet etter voldshendelse - politiet jakter navngitt mistenkt

En mann i 30-årene er fraktet til sykehus med kritiske skader etter en voldshendelse i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter navngitt mistenkt.

Artikkelen er over ett år gammel

Det bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til VG klokken 00.40 fredag.

De fikk klokken 23.37 melding om at en mann var knivstukket, men i ettertid har politiet uttalt at de er usikre på hva slags vold mannen har blitt utsatt for. Senere opplyser de om at mistanken om knivstikking er styrket etter at de har fått flere detaljer om mannens skader.

Politiet ble varslet av en person i en leilighet på Sinsen hvor fornærmede hadde tatt seg inn. Men politiet mener at voldsepisoden ikke fant sted i leiligheten, og tror fornærmede kom seg dit i bil.

– Mannen er kjørt til sykehus. Foreløpig vet vi ikke helt hva som har skjedd, uttalte operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG ved 00.40-tiden.

Politiet har kontroll på to kjøretøy som stod like ved der mannen ble funnet. Gjennom natten har de jobbet med å avhøre vitner.

Klokken 02.34 opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth at mannen nå er inne til operasjon med det som fortsatt betegnes som kritiske skader.

– Vi jobber fortsatt aktivt med saken, og har noen spor å følge i saken, men per nå er ingen pågrepet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG ved 04.43-tiden fredag morgen.

Han opplyser om at politiet har lokalisert åstedet - og at voldshendelsen trolig fant sted i et garasjeanlegg ikke langt unna der mannen ble funnet. Den skadede mannen har utenlandsk opprinnelse.

– Vi har en navngitt mistenkt. Navnet kom fram under vitneavhør, sier operasjonsleder Christian Engeseth til NTB fredag klokken 06.56.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder