Kvinner savnet etter boligbrann

(VG Nett) To kvinner i 20-årene er savnet etter en boligbrann i Skjeberg i Østfold. De skal ha oppholdt seg på stedet før brannen brøt ut.

Bjørn Lecomte
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

BRANT NED: Et bolighus i Skjeberg brant ned til grunnen i løpet av kort tid søndag kveld. Foto: HALDEN ARBEIDERBLAD

- Vi har enda ikke kommet i kontakt med de to kvinnene. Vi arbeider nå for å finne ut om de kan ha oppholdt seg et annet sted enn i huset på det tidspunkt brannen oppstod, sier etterforskningsleder Tore Abrahamsen til VG Nett.

Politiet bekrefter at de to kvinnene er venner av huseieren.

Bolighuset brant ned til grunnen i løpet av kort tid sent søndag kveld.

- Vi har fått opplyst at skal ha vært to jenter der ute før brannen ble oppdaget, fortalte operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt tidligere i dag til VG Nett.

Han opplyser til NTB at det tok tid før politi og brannvesen ble kjent med at det kunne befinne seg personer inne i huset.

- Vi kom i kontakt med en person som bor i huset sent i natt. Da fikk vi opplysninger om at de to kvinnene kunne ha vært inne i huset. Kvinnene bor ikke i huset selv og var der helt tilfeldig søndag kveld, sier operasjonslederentil nyhetsbyrået.

Meldingen om brannen kom inn klokken 23 søndag kveld, og to timer senere var bolig brent ned til grunnen. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent, melder NTB. Politiet gjør mandag morgen sitt ytterste for å få kontroll på situasjonen.

VG Nett kommer tilbake med mer

VET DU NOE? TIPS OSS! 2200 eller 2200@vg.no

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder