To politimenn slått ned i Oslo

(VG Nett) To politimenn ble sendt til legevakten etter at de ble slått og sparket av en 50-åring da de ble tilkalt til husbråk på Furuset lørdag kveld.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

- Polititjenestemennene ble tilkalt til husbråk i Jerikoveien klokken 23.30. Der ble de møtt av en mann som sparket og slo, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Britt Homb-Døviken, til VG Nett.

50-åringen, som beskrives av politiet som «krakilsk», vil bli avhørt i løpet av lørdagen. De to polititjenestemennene ble sendt til legevakten med lettere skader.

Den ene av politimennene måtte sy et kutt.

Men natten var ikke over for Oslo-politiet etter familiekrangelen på Furuset.

I Dronningens gate i sentrum ble en bevisstløs mann funnet i totiden, etter at han var blitt slått ned. Mannen ble fraktet til Aker sykehus i ambulanse.

Klokken 03.20 fikk politiet melding om knivstikking ved Roma Grill i Storgata. En 24-åring av utenlandsk opprinnelse var blitt knivstukket i ryggen. Politiet vet foreløpig ikke mer om omstendighetene rundt knivstikkingen.

24-åringen ble ifølge NTB knivstukket fire steder, men alle sårene var grunne og han ble operert for lettere skader i natt.

Klokken 04.10 fikk politiet melding om nok en knivstikking. Denne gangen måtte de rykke ut til Skippergata der en person var blitt knivstukket i en bil. Vedkommende ble sendt til Ullevål sykehus og operert for lettere skader.

Ingen er pågrepet i knivstikkingsepisodene og politiet ved lite om omstendighetene rundt episodene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder