KART OVER HIMMELEN: Dette kartet har astrologen brukt for å kunne si noe hvilke egenskaper den lille Prinsen har og hvordan noe av hans fremtid kan komme til å fortone seg. Foto:
KART OVER HIMMELEN: Dette kartet har astrologen brukt for å kunne si noe hvilke egenskaper den lille Prinsen har og hvordan noe av hans fremtid kan komme til å fortone seg. Foto:

Horoskopet til den lille prinsen: - En morsom ledertype, glad i fart og spenning

Publisert: Oppdatert: 04.12.05 12:51
INNENRIKS

(VG Nett) Den lille nyfødte prinsen er født i et ildtegn og tegner til å bli en vilter fyr, skal man tro horoskopet til gutten.

Den nyfødte er bare noen få timer gammel og står foran et liv som ingen kjenner, men mange aner konturene av.

Astrologer mener at utfra himmel-legemenes posisjoner kan man si noe om hvem denne lille gutten er og hvordan hans fremtid ser ut.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakons andre felles barn ble født på Rikshospitalet i Oslo, klokken 10.45, 3. desember. Andrew J. Bevan fra Asker - som har jobbet som astrolog i over 20 år - og har laget et horoskop for lilleprinsen ut fra hans fødested, tidspunkt og dato.

Gullkorn

- Barnet er født to dager etter nymåne, noe som gjør ham til en ledertype og en dramatiker. Og han er født like før månen stiger opp, hvilket gjør ham følsom, sensitiv, rastløs og skiftende. Stort sett vil han være morsom og underholdende, men han har også en tyngre og mer alvorspreget side. Han vil være opptatt av rettskaffenhet og balansen mellom mennesket og naturen. Han vil også bemerke seg gjennom sine spissformulerte meninger, mener astrolog Bevan som tror kongefamilien kan vente seg særlig mange gullkorn fra den lille i årene som kommer.

- Skytter er spontane, morsomme og sier hva de mener. Sannheten detter ut av dem - det er ikke alltid en fordel, men hos et barn er det veldig sjarmerende, påpeker Bevan.

Men han ser også at det ligger utfordringer hos foreldrene som skal oppdra den lille på kongelig vis.


- Det å være en liten prins er sikkert ikke alltid like morsomt. Selv om Norge har en moderne kongefamilie, kan Steinbukkens innflytelse vise til en barndom preget av formaliteter og forpliktelser, sier Bevan og sier at guttens egenskaper etter hvert kan ta en form som vil påvirke samfunnet i stor grad.

- Han har ikke lyst til å bli for hindret av formaliteter og rammer i barndommen, men opp i det hele setter han pris på grenser og rammer - og har lyst til å bli tatt på alvor.

Humørskiftninger hos den lille prinsen vil trolig være tydelige, men samtidig kan han være en gjøgler og en underholdningsartist med mange masker, sier horoskopet som Bevan har laget.

Forholdet til søsteren, lille prinsesse Ingrid Alexandra - Norges kommede dronning - tegner til å bli bra.

- Det er sterke forbindelser mellom diagrammet til den lille prinsen og til storesøster, Ingrid Alexandra. Dette tyder på at det er nærhet mellom de to. De vil støtte og hjelpe hverandre. De vil senere samarbeide godt sammen, dele interesser og utfylle hverandre på en god måte, sier Bevan om søskenforholdet.

Ifølge astrologen spiller Steinbukkens tegn en fremtredende rolle i fødselsdiagrammet til Prinsen. Steinbukken er et praktisk, nøkternt og målbevisst jordtegn som vil holde den impulsive Skytten i sjakk.

- Når han er konsentrert kan han virke formell og kjølig. Men han veksler mellom forskjellige roller - fra det å holde avstand, til det å komme godt under huden til folk. Månen gjør ham direkte, engasjert og personlig - og vi vil se sterke trekk som han arver fra moren, kronprinsesse Mette-Marit.

- Sporty

Det tegner også til at den lille prinsen kommer til å bli en sporty fyr, slik som sine foreldre.

- Den lille prinsen har mye energi - som han vil kanalisere innenfor natur og sportslige aktiviteter. Han er tiltrukket til fart og spenning, men blir noen ganger ivrig og tar i vel mye, sier astrolog Bevan og mener at gutten vil kunne gjørde det skarpt innen vinteridrett - og også ekstremsport.

- Ikke utenkelig at vi får se ham i en fotballdrakt i fremtiden heller, mener astrologen.

Her kan du lese mer om