VED ÅSTEDET: Politi og ambulansepersonell ved Øksendalstunnelen fredag ettermiddag. Foto: Haavard Baevre Ellingaard

Mann omkom i tunnelulykke i Møre og Romsdal

En ung mann mistet livet, og et ektepar ble kritisk skadet i en trafikkulykke i en tunnel i Sunndal på Nordmøre fredag ettermiddag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Politiet ble varslet om kollisjonen mellom en motorsykkel og en bil klokken 15.08, men kjenner foreløpig ikke til årsaken til ulykken.

Senere bekreftet politiet at en person mistet livet. Til Romsdal Budstikke sier politiet at det er snakk om en yngre mann, og at de pårørende er varslet.

les også

Seksåring omkom i ulykke i Trøndelag

De to kritisk skadede, et ektepar fra Sunndalsøra, ble fraktet med helikopter til St. Olavs hospital i Trondheim. Kvinnen er i 40-årene og mannen i 50-årene.

– Det er snakk om en bil som har kollidert med motorsykkel noen kilometer inne i Øksendalstunnelen, sa operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til VG fredag kveld.

Vegvesenets ulykkesgruppe og politiet har gjort undersøkelser på stedet. Tunnelen ble fredag kveld åpnet for ordinær trafikk igjen.

Det var flere andre kjøretøy i tunnelen da ulykken fant sted. Flere vitner er blitt avhørt av politiet, skriver Adresseavisen.

Øksendalstunnelen er 5.966 meter lang og går gjennom Vettafjellet mellom Krokshamn ved Sunndalsøra og Øksendalsøra. Tunnelen åpnet i år 2000.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder