Gjerningsmann på frifot etter knivstikking i Bergen

Flere politipatruljer søker etter en mann som skal ha knivstukket en annen person i Bergen sentrum i natt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Hendelsen skjedde like etter klokken 03.30 natt til onsdag. Vest politidistrikt melder på Twitter at personen ble stukket flere steder, blant annet i bakhodet.

Ved 7.40-tiden onsdag morgen er gjerningsmannen fortsatt på frifot.

Den fornærmede, en 25 år gammel mann, skal ha blitt stukket flere ganger i bakhodet, skriver Bergens Tidende.

Operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt uttaler til avisen at 25-åringen blødde mye da politiet ankom stedet. Politiet anså skadene som livstruende, og det ble satt i gang førstehjelp på stedet.

Den fornærmede er sendt til Haukeland universitetssykehus. Skadene er ikke lenger livstruende, og politiet håper å få avhørt vedkommende i løpet av formiddagen, melder Vest politidistrikt på Twitter.

– Han hadde flere kutt i bakhodet og et kutt i armen. Stikkene var potensielt dødelige, men han fikk kjapp behandling. Han var bevisst da han ble kjørt til sykehus, sier operasjonslederen til BT.

VG har etter gjentatte forsøk ikke lyktes med å komme i kontakt med operasjonssentralen onsdag morgen.

Politiet uttaler til BT at knivstikkingen skal ha startet med en krangel mellom flere personer inne på utestedet Brukbar i Håkonsgaten. Krangelen skal ha fortsatt til Neumanns gate, der den 25 år gamle mannen ble stukket med kniv.

Gjerningsmannen er rundt 165 centimeter høy, har kort, blondt fippskjegg, hvit T-skjorte og går muligens med en dongeribukse.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder