ALVORLIG VOLDSHENDELSE: Tre personer ble funnet skadet utenfor denne bygningen i Storgata i Horten natt til lørdag.

ALVORLIG VOLDSHENDELSE: Tre personer ble funnet skadet utenfor denne bygningen i Storgata i Horten natt til lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Jakter fortsatt gjerningspersoner etter voldshendelsen i Horten

Politiet leter fortsatt etter gjerningspersoner etter at tre menn ble funnet skadet i Horten natt til lørdag. En av dem er livstruende skadd.

NTB

Fortsatt er ingen pågrepet eller siktet i saken.

– Vi undersøker alle typer spor for å nærme oss hvem som kan være gjerningspersonen, sier politiadvokat Per Steinar Bungum i Sørøst politidistrikt til NTB søndag kveld.

De to fornærmede som ikke har livstruende skader, avhøres av politiet søndag. Ved 18-tiden var avhørene ennå ikke ferdig. Bungum vil ikke gå inn på hva mennene har forklart hittil.

Like etter klokken 5 lørdag morgen ble nødetatene varslet om de skaded mennene. De lå skadet på bakken i Storgata i Horten sentrum. Det skal ikke være mistanke om det er brukt noen form for våpen.

Vet du noe om saken? Tips VG her!

Livstruende skadd

En av mennene er livstruende skadet, mens en annen er alvorlig skadet, men stabil. Begge er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo.

Den tredje mannen fikk ikke alvorlige fysiske skader. Han ble kjørt til sykehus etter hendelsen, men er nå skrevet ut.

I tillegg til vitneavhør, tekniske undersøkelser på stedet og avhør av de fornærmede, har politiet bedt om få utlevert overvåkningsbilder fra butikken rundt stedet i Storgata i Horten.

Ta kontakt

Operasjonsleder Merete Kvaal oppfordrer dessuten folk til å ta kontakt om de har observert noe unormalt i det aktuelle tidsrommet.

– I Horten er det mange som vil legge merke til unormale aktiviteter. Det kan være snakk om observasjon av biler i området eller andre ting de har reagert på. Ikke nøl med å ta kontakt, sier hun til NRK.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder