UNDERSØKER HUSET: Kriminalteknikere tar seg inn i en bolig på Bekkelaget i Oslo etter en voldsepisode fredag morgen. Foto:Trond Solberg,

To skadet i voldsepisode på Bekkelaget i Oslo: Tenåring siktet for drapsforsøk på far og bror

BEKKELAGET (VG) Like før klokken 08.00 ble en tenåring pågrepet og siktet for drapsforsøk på sin egen far og bror. De er alvorlig skadet og sendt til sykehus, ifølge politiet.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Politiet rykket ut til en privatadresse på Bekkelaget i Oslo fredag morgen etter at de mottok en melding fra stedet klokken 07.43.

Der fant politiet to alvorlig skadede personer, som er fraktet til Ullevål sykehus.

Ifølge en pressemelding fra Oslo politidistrikt etterforskes voldsepisoden som et drapsforsøk og opplyser at en mannsperson er siktet.

Den siktede er tenåring og altså sønn og bror av de to som, ifølge politiet, er forsøkt drept.

Det er ukjent hvordan den siktede forholder seg til skyldspørsmålet. Ifølge VGs opplysninger er den siktede ikke tidligere straffedømt.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om foranledningen, eller bakgrunnen for det som har skjedd. Saken etterforskes av Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Mellom seks og åtte kriminalteknikere jobber nå i boligen. Etter det VG kjenner til skal åstedet bære tydelig preg av at det har skjedd en grov voldshandling der.

Et vindu er knust, men politiet opplyser at det var noe de gjorde da de kom til stedet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder