Kvinne i 50-årene siktet for vold mot 12-åring

En kvinne i 50-årene er siktet for vold mot en 12 år gammel gutt i Larvik. Ifølge politiet filmet kvinnen seg selv mens hun sparket og slo ham.

Hendelsen skjedde i 20-tiden tirsdag kveld, etter at 12-åringen hadde kommentert kostymet hun bar under et familiearrangement i Larvik, skriver Østlands-Posten.

Gutten ble slått og sparket, men er ikke alvorlig skadd.

les også

Mann dømt til ti års fengsel for voldtekt og mishandling av kjærester

Politiet gjennomgår nå kvinnens video av voldshendelsen som fant sted under det populære arrangementet «nattbyen».

Kvinnen filmet seg selv mens hun snakket til kameraet og poserte utenfor et kjøpesenter i sentrum av byen. Etter noen minutter skal hun ha ropt «Du snakker ikke slik til voksne kjerringer», før hun begynte å løpe etter gutten.

Forbipasserende filmet også arrestasjonen av kvinnen, som satte seg til motverge da politiet prøvde å få henne inn i politibilen.

les også

Politikvinne tiltalt for omfattende brudd på taushetsplikten

Til Østlands-Posten sier guttens foreldre at han ble sparket i magen flere ganger, og at han opplevde hendelsen som skremmende.

– Han hadde bare en kommentar på at hun ikke var fin. Ikke noe mer, sier moren.

Kvinnen har sittet i arresten i Tønsberg, men er foreløpig ikke avhørt.

– Patruljen på stedet oppfattet siktede som vanskelig. Hun samarbeidet ikke med politiet. Kvinnen er forsøkt avhørt, men ønsket ikke å forklare seg, sier jourhavende jurist Pernille Norendal i Sør-Øst politidistrikt til VG.

Ifølge Norendal har kvinnen gitt uttrykk for at hun ikke har gjort noe galt.

– Politiet har ut fra hennes atferd vurdert at det er bekymring knyttet til hennes psykiske helse. Hun har fått helsetilsyn.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder