«TIL SALGS»: Denne annonsen dukket opp på finn.no i går. Ifølge svigerdatter Renate er Line Cecilie ikke bare svigerdrage, hun er også flink til å lage mat og har et firbeint «barnebarn» som sitter på kommando. Foto: SKJERMDUMP FINN.NO

Renate (28) har lagt svigermor ut for salg

Renate (28) var så lei av å høre hvor mye svigermoren Line Cecilie (42) savnet en kjæreste, at hun la henne ut for salg på nettet.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Ja, dette prosjektet er det jeg som står bak, jeg var så lei av det endeløse gnålet hennes, skoggler Renate Westby.

Annonsen, som ble lagt ut på finn.no lørdag kveld, hadde tittelen «Svigerdragen selges».

«Nå er det jaggu på tide at svigerdragen finner sin make, så slipper vi å høre på det endeløse maset hennes. Dragen er meget pratsom og kjeften går som regel i ett, så kjøper må være en god lytter. Hun kan ikke målbindes, vi har nemlig prøvd mange ganger», står det blant annet i den humoristiske annonseteksten

– Hun har snakket så mye om at hun ønsker seg en kjæreste. Jeg har lagt ut noen morsomme annonser før, så da tenkte jeg at nå er det på tide å legge ut svigermoren, så vi får noe fart på kjæresteprosjektet, smiler Westby.

Søndag kveld fjernet imidlertid finn.no annonsen, etter at den hadde ligget ute i nesten et døgn.

Les også: Bjørn (32) satte inn kontaktannonse under «hunder gis bort» på finn.no

Holdt det hemmelig

Line Cecilie Austgard hadde ikke lest annonsen før svigerdatteren la den ut, men synes den er veldig morsom.

«SELGER» SVIGERMOR: Den humoristiske annonsen er lest av over tusen personer, men foreløpig har ikke noen aktuelle tatt kontakt på e-post. F.v. Robin Steen (23), hunden Lita, Line Cecilie Austgaard (42) og Renate Westby (28). Foto: PRIVAT

– Dette er bare festlig. Jeg har nok slengt litt med leppa om at jeg gjerne skulle hatt en mann, så dette må jeg bare tåle. Og det er jeg som har pleier å kalle meg selv for svigerdragen altså, så det er det ikke Renate som har kommet på, ler hun.

Heller ikke Line Cecilies sønn Robin Steen (23) visste hva kjæresten Renate pønsket på før han leste morens «salgstekst» på nettet.

– Jeg jobber i bar, og lo så jeg grein da jeg oppdaget annonsen bak bardisken. Blir det ikke mann på mamma nå, blir det aldri det, ler han.

– Robin prøver støtt og stadig å selge moren på puben, så dette mener jeg var en bedre idé, smiler Renate.

Lest denne? Marius Borg Høiby brukte slottets adresse i finn.no-annonse

Har fått henvendelser

Ifølge annonsen kan «pris diskuteres om vedkommende har de rette kvalifikasjonene».

– Ja, prisen må vi se an litt, spøker Renate.

– Det er 1350 personer som har klikket seg inn og lest annonsen, men foreløpig har jeg bare fått to henvendelser. Den ene var fra en mann i 60-årene som opplyste hadde veldig mye gjeld, så det var ikke så aktuelt. Jeg tror både Robin og Renate håper det skal bli litt arv igjen til dem etter meg, ler Line Cecilie.

Mannen hun håper skal ta kontakt bør være spontan og leken, forteller hun.

– Jeg er genuint glad i mennesker, og glad i at det skjer mye rundt meg. Drømmemannen er også glad i å være ute i naturen, glad i hunder og glad i å kjøre motorsykkel. Det gjør ikke jeg da, men jeg er veldig glad i å sitte bakpå.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder