Et klart flertall tror LO-leder Gerd-Liv Valla må gå. Foto:

VG-leserne tror Valla må gå

(VG Nett) Av de over 20 000 som har deltatt i VG Netts uhøytidelige avstemning om Gerd-Liv Vallas skjebne, tror 86 prosent at LO-lederen må gå av.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL


VG Nett-leserne har svart på spørsmålet, «Tror du Gerd-Liv Valla må gå av som leder i LO?». Ved lunsjtider fredag har 21 800 lesere lagt inn sin stemme og 86 prosent av disse har svart ja.

Vallas skjebnedag er det ikke bare et enormt pressekorps som dekker saken. Også VG Netts lesere engasjerer seg sterkt.

Gjennom diskusjoner, blogger, kommentarer og avstemninger kommer lesernes tanker om Valla-saken klart fram. Og meningene er mange og delte.

I diskusjonsforumet opprettes det stadig nye diskusjonstråder med tema LO eller Valla, og flere av diskusjonene er over 20 sider og 200 innlegg lange.

DISKUSJON:Diskutér Valla-saken her!

- , skriver en debattant. - Hvis Valla blir sittende (...), skriver en annen. Det er til og med opprettet en egen diskusjon for dem som er lei hele Valla-saken.

Noen debattanter diskuterer medias rolle i saken og mener blant annet at det er VG som har gjort det største overtrampet:
- Vil presseetikk og medienes rolle bli debattert når VG har landet, og kommisjonens rapport blitt offentliggjort, spør en. Les hele innlegget her.

Også bloggerne benytter anledningen til å si det de mener om LO, Valla og Yssen.

- Kjære Gerd-Liv Valla

- Kjære Gerd-Liv Valla, jeg tror ikke jeg lenger kan stole på deg i saker som angår mitt forhold til arbeidsgiver - arbeidsmiljø er veldig viktig for meg, skriver en opprømt VG Nett-leser i bloggen sin.

- Jeg ber deg - dersom LO betyr noe for deg, gå av - skriv en bestselger, er hennes oppfordring til LO-lederen som i dag får avgjort sin skjebne når granskingsrapporten legges frem.
Les resten av bloggen her

Om Gerd-Liv Valla bør bli sittende eller gå av, er det også mange andre VG-bloggere som har uttrykt sine meninger om de siste dagene:

Leserblogg: - Vil vi at Valla skal gå?
- Er det riktig at hun slutter etter alt dette, eller holder det med en smekk på fingrene? Les hele bloggen her

Leserblogg: - Mens vi venter på Valla
- Er så lei hele saken - ikke fordi den er uviktig, men fordi ting kommer litt ut av proporsjoner. Les hele bloggen her

Leserblogg: - Yssen er bare en brikke
- Valla mente seg berettiget til å bruke flere jokere enn hva spillets regler har tillatt. Les hele bloggen her

Flere blogger om Valla-saken:- Som du har sviktet, Valla! | - Kjære Gerd-Liv Valla | - Gjør Kirsten Giftekniv til LO-leder | - Gurimalla, Valla! | Valla ER et kvinnfolk! | Valla eller Kaos? Kan vi velge?

Alle blogger med stikkord Valla.

BLI EN BLOGGER:Opprett din egen blogg og si din mening!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder