TIL SYKEHUS: Gutten ble hentet i luftambulanse etter påkjørselen. Foto: Asbjørn Torgersen

Gutt (4) påkjørt i Rjukan – kvinne siktet

En fire år gammel gutt ble fraktet til Ullevål sykehus etter at han ble påkjørt i Rjukan fredag ettermiddag. En kvinne er siktet i saken.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Politiet fikk melding om ulykken Jernbanegata klokken 13.20 fredag ettermiddag.

Gutten var ved bevissthet da han ble tatt hånd om av ambulansepersonell, før han ble fløyet til Ullevål sykehus. Ifølge sykeshuset er gutten moderat til alvorlig skadet.

Da politiet kom til stedet, var bilen som kjørte på gutten borte. Politiet jobbet fredag med å komme i kontakt med sjåføren.

– Vedkommende har kjørt fra åstedet, men vi vet ikke om sjåføren har stukket av eller om det er snakk om et uhell. Vi har gode opplysninger om bilen og sjåføren, sa Lene Nordbø i Telemark-politiet til VG fredag formiddag.

Fredag kveld opplyser politiet at de har tatt beslag i en bil, og at en kvinne er siktet i saken. Hun var i avhør fredag kveld.

– Vi har veldig fokus på saken, og etterforsker det vi har av opplysninger. Vi har godt håp om å få avklart hva som har skjedd. Av hensyn til etterforskningen velger vi å ikke si noe mer om saken i kveld, sier operasjonsleder Gisle Småge til VG.

Saken etterforskes av Rjukan politistasjon.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder