Synske Malu svarer leserne

(VG Nett) Onsdag klokken to svarer synske Malu på spørsmål du skulle ha angående ånder, engler eller andre paranormale ting.

Inga Semmingsen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

SYNSK: MAy Britt L. Abina svarer på dine spørsmål onsdag klokken to. Foto: Privat

Tirsdag ble det kjent at prinsesse Märtha Louis skal åpne skolen Astarte Education sammen med Elisabeth Samnøy (39).
Skolen tilbyr en treårig opplæring i «reading», «healing» og «berøring». Men hva er egentlig dette?

Synske Malu, eller May Britt L. Abinda skal gjøre sitt beste for å svare på spørsmål du måtte ha om disse forskjellige begrepene.

Malu har jobbet profesjonelt som synsk rådgiver i ti år, men sier hun har hatt evnene langt lenger.

- Ved å konsentrere meg kobler jeg meg på personen jeg skal hjelpe. Det hender at jeg også støtter meg litt på tarotkort. Da kan det dukke opp bilder, lukter, setninger og lyder fra ting som har skjedd eller skal skje, forteller hun.

Still dine spørsmål til Maluher.

Stolt av prinsessen

«Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret», skriver prinsessen på Astarte Educations hjemmesider.

- Når Märtha sier hun er synsk, så regner jeg med at det er sant. Alle har evnen til å bli det, men ikke alle utvikler den siden ved seg selv. Derfor mener jeg absolutt at det er noe i å delta på slike kurs som Astarte Education tilbyr, sier Malu.

LES OGSÅ:Prinsessen formidler englekontaktLES OGSÅ:- Svekker den norske kirke

Skeptiske

Selv om de fleste healere og synske syns det er flott at prinsessen står frem med sitt nye prosjekt er det også flere som er skeptiske. I dag har debatten rast på VG Netts leserforum, og religionshistoriker Asbjørn Dyrendal sammenligner Märthas skole med trollmannskolen fra de populære Harry Potter bøkene.

- Prinsessen er fri til å tro og mene akkurat det hun vil, men det er alltid litt trist når folk velger å mene og innbille seg så mye rart. Det er min oppfatning, sier Dyrendal.

Onsdag vil Malu forsøke å gi skeptikerne svar på sine spørsmål.

- Jeg forstår godt at folk er skeptiske til at folk kan spå og se inn framtiden. Folk må stille meg de spørsmålene de har, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan ut ifra det jeg tror og kan, sier hun.

Still spørsmål til Malu her.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder