Kart

Minibuss med familie gikk rundt

To barn sendt til sykehus

Skal være lettere skadet

To barn ble fløyet til sykehus etter at en minibuss med to voksne og fem barn kjørte av veien og gikk rundt. Tilstanden til de to barna er stabil.

  • Camilla Tryggestad Visjø
  • Jennifer Bråthen
  • Oda Marie Midbøe
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Barna skal være lettere skadd, og tilstanden deres er stabil, sier Line Fuglehaug, kommunikasjonsansvarlig på Lillehammer sykehus, til VG.

De avventer fortsatt prøvesvar, og de to barna ligger inne til observasjon på sykehuset.

Politiet fikk meldingen om ulykken på Fylkesvei 653 i Engerdal rundt klokken 19.45 torsdag kveld.

- Meldingen vi har fått inn går på at det er en minibuss med to voksne og fem barn som har gått rundt i Engerdal. Det er kun et kjøretøy involvert. Brann og ambulanse er på vei, men vi er et stykke unna, sier operasjonsleder Henning Fjellet i Hedmark politidistrikt til VG like før klokken 20.30.

Hovedredningssentralen rykket også ut med Sea King, men etter kun et par minutter i luften fikk de beskjed om at det ikke var behov likevel, opplyste Ben Vikøren i Hovedredningssentralen til VG klokken 20.55.

21.11 meldte politiet at to barn var alvorlig skadd i ulykken. Barna ble fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus. De opplyste også om at en person er fraktet til Hamar Sykehus og fire personer er sendt til legevakten.

– To av barna som satt i bilen ble sendt med luftambulanse til Lillehammer sykehus. De har hode- eller nakkeskader og brystsmerter, sier Dyre Antonsen operasjonsleder i Hedmark politidistrikt til VG.

Politiet opplyser om at veien er stengt til bilen er berget. Omkjøring via Drevsjø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder