ÅSTEDET: Politiet arbeidet på åstedet i Gran på Hadeland natt til søndag, der en person skal ha blitt drept av et vådeskudd lørdag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold , NTB scanpix

Politiet: Ektepar involvert i vådeskudd på Hadeland – person død

Det var et ektepar i 40-50-årene som var invovlert da et vådeskudd ble avfyrt i et bolighus på Hadeland lørdag kveld. En person døde.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Dette er en trist sak for familien til de involverte

Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

– Politiet etterforsker fortsatt saken med avhør, samt at vi jobber med undersøkelser på stedet med hjelp fra Kripos, sier politiadvokat Trine Hanssen ved Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

Det var klokken 19.50 lørdag kveld at politiet fikk melding om at et vådeskudd var avfyrt i et hus i Gran kommune på Hadeland.

– En familietragedie

Ifølge politiet, var det en person i familien som skal ha avfyrt vådeskuddet som rammet den døde personen, men politiadvokaten ønsker ikke kommentere dødsfallet ytterligere.

– Vi ber media være varsomme ettersom det er mindreårige barn tilknyttet familien. Foreløpig er det ikke ytterligere opplysninger politiet kan bidra med, sier Hanssen i pressemeldingen.

Politiet beskriver hendelsen som en familietragedie.

Kriminaltekniske undersøkelser

Søndag formiddag jobber politiet jobber fortsatt på stedet med krimtekniske undersøkelser, ifølge et vitne.

I pressemeldingen lørdag kveld var det hverken oppgitt kjønn eller alder på avdøde.

– På nåværende tidspunkt vil vi derfor ikke kunne si noe nærmere om omstendighetene rundt dødsfallet, men kommer tilbake med mer informasjon når dette foreligger, skrev politiadvokaten.

Lokalavisen Hadeland skriver at Luftambulansen ble tilkalt, men forlot stedet ved 21-tiden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder