DØD: Politiet kan foreløpig ikke si noe mer om årsaken til mannens død. Foto: Fredrik Rimork Wiig

Mann funnet død i Larvik - vitne hørte dunk

En død mann er funnet utenfor en adresse i Larvik søndag morgen, og politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Dødsfallet er mistenkelig på grunn av skader den avdøde har. Det kan være hele spennet fra ulykke til drap. Hva slags type skader han har, kan vi ikke gå ut med nå, sier operasjonsleder Truls Fjeld i politiet Sør-Øst, til VG.

Mannen ble funnet på gaten, men er foreløpig ikke identifisert. Pårørende er heller ikke varslet.

– Det er en flom av informasjon som vi må sortere på nåværende tidspunkt. Vi har begynt med kriminaltekniske og taktiske undersøkelser. Vi vil komme med mer informasjon etterhvert, sier Fjeld til VG.

Oppdragsleder Tommy Eriksen sier til NTB at politiet har vært i kontakt med flere personer som har sett mannen liggende på gata, men ingen som har sett selve hendelsen.

– Det var et vitne som ringte AMK. Ambulansearbeidere forsøkte gjenopplivning på stedet, uten å lykkes, sier Eriksen til NTB.

Hørte dunk

Et vitne forteller til Østlands-Posten at hun hørte et dunk rundt klokken 05.30 lørdag morgen, og fant den hardt skadde mannen på gata.

– Han pustet tungt og blødde mye, sier kvinnen til ØP. Han skal også ha hatt sår på armene. Det skal havært tilfeldig forbipasserende som varslet ambulansen.

Flere naboer bekrefter støy i det samme tidsrommet.

Ifølge vitne ØP snakket med må mannen ha falt fra bygningen og på busskuret. Mannen skal ha vært tilknyttet blokken har ble funnet ved.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder