TAR GREP: Knut M. Olsen (t.v.) sier han vil til bunns i hvem som sendte sex-melding til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete. Her er de avbildet i 2014.
TAR GREP: Knut M. Olsen (t.v.) sier han vil til bunns i hvem som sendte sex-melding til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete. Her er de avbildet i 2014. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Morgenoppdatering 17.04.18

INNENRIKS

Dette er det viktigste som skjedde mens du sov.

Publisert:
  • Skal undersøke sex-SMS i Sp: Her hjemme er det klart at Sp-generalsekretær Knut M. Olsen skal til bunns i hvem som sendte sex-melding til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete da ti menn, hvorav flere med sentrale verv i Senterpartiet, var på hyttetur i 2016.
  • Overgrep i flykningleire: En fersk Amnesty-rapport viser at irakiske kvinner som er mistenkt for å ha tilknytning til IS straffes med vold og seksuelle overgrep. Både kvinner og barn blir utsatt for brudd på menneskerettighetene i flyktningleire i Irak. Amnesty kaller det «en ufattelig urett».
  • Bølger på høring med Trumps advokat: Stormy Daniels dukket opp på rettshøringen med Donald Trumps advokat Michael Cohen sent mandag kveld, og uttalte at Cohen oppførte seg som om han sto over loven. Under høringen beordret dommeren Cohens advokater til å offentliggjøre navnet på en tredje klient, som viste seg å være Fox News-profilen Sean Hannity.
  • Første gang rapper får Pulitzer-pris: Rapper Kendrick Lamar ble historisk da han som første ikke-klassiske eller -jazzartist vant Pulitzer-prisen for musikk.

Dagens leder: Naboen kan ikke være saksbehandleren din

Her kan du lese mer om