STOPPET HER: Det er synlige blodspor på asfalten. Politiet har satt opp sperringer rundt bilen. Foto: Ole Edvin B. Tangen / Presse 3.0

Knivstukket mann falt ut av bil - mann pågrepet

En mann i 30-årene er pågrepet etter at en blødende mann falt ut av en bil i Hønefoss tirsdag kveld. Et vitne forteller til VG at mannen skal ha ropt: «Jeg er knivstukket!»

– Han var knivstukket og blødde mye, men det er ukjent hvor skadet han er. Han har kjørt bilen selv og ramlet ut av bilen. Vi vet ikke hva som har skjedd, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt til VG.

Politiet bekrefter at mannen var knivstukket flere ganger. Han er fraktet til sykehus. Politiet vet foreløpig ikke hvordan tilstanden hans er.

Han var alene i bilen da den stoppet.

Mann pågrepet

En mann i 30-årene er pågrepet. Politiet fikk opplysninger som gjorde at de fant frem til det de antar er gjerningsmannen.

Vet du noe om denne saken? Kontakt VG her.

– Vi er rimelig sikre på at vi har rett mann. Han ble pågrepet på egen bopel, sier operasjonsleder.

Det er ikke kjent hvor åstedet for knivstikkingen kan være.

«Jeg er knivstukket!»

VG har snakket med et vitne som kom kjørende like etter at mannen hadde falt ut av bilen.

– Jeg så at det lå en mann på bakken. Jeg gikk ut av bilen, satte på nødblinken og gikk bort til ham. Tre-fire andre gjorde det samme. Dette var jo rett ved broen i Hønefoss, så det kom biler fra alle retninger, forteller vitnet.

Noen hadde ringt etter ambulanse, og to stykker sørget for å holde over sårene til den skadde mannen mens de ventet på hjelp. Andre skaffet tepper for å legge over ham.

En kvinne skal ha hørt at den skadde ropte: «Jeg er knivstukket!», idet han falt ut av bilen.

– Etter det fikk vi ikke kontakt med ham, forteller vitnet.

– Da vi spurte ham om ting kom det bare lyder, ikke noen ord. Han hadde øynene delvis oppe, men han var helt fjern i blikket.

Den skadde mannen skal ha hatt blod overalt, og holdt selv over den ene stikkskaden.

Vedkommende forteller at innsiden av bilen var dekket av blod.

– Jeg håper bare det går bra med ham, sier vitnet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder