Tesla-fører kolliderte på Aker Brygge – rømte etter å ha blitt angrepet av tre menn

INNENRIKS

En Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo, og kolliderte med en drosje. Det viste seg at han og passasjerene rømte fra tre menn som skal ha angrepet dem.

  • VG / NTB
Publisert: Oppdatert: 17.05.18 20:12

– Det viser seg at denne Teslaen har plukket opp to damer, så har det kommet tre menn som trodde at det var en taxi. Det blir en konflikt og klammeri. Sjåføren fikk panikk og kjørte fort fremover og kolliderer inn i en taxi på stedet. De tre mennene forsvinner, og de har vi ikke kontroll på. De i bilen har vi kontroll på, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Gulbrandsen opplyser at to personer, bilens fører og en kvinnelig passasjer i 60-årene, er ført til legevakten i Oslo med lettere skader. Føreren av bilen fikk et kutt i låret. I tillegg blir en av de kvinnelige passasjerene slått i hodet.

Ifølge de fornærmede var de tre mennene beruset.

Oslo-politiet er nå på utkikk etter mennene som skal ha gått til angrep, og avhører de involverte samt vitner på stedet.

– Det vil gi oss mer informasjon om hendelsesforløpet, sier Tor Gulbrandsen.

Politiet fikk i 17-tiden meldinger om råkjøringen, som skjedde på Aker Brygge i retning Munkedamsveien. Bilens fører så selv tok kontakt og forklarte årsaken til råkjøringen.

Politiet jobber torsdag kveld med å sikre overvåkningsbilder fra området, men har foreløpig ikke noe godt signalement av de tre, skriver Dagbladet.