BOLIGBLOKK: Det er i en av disse leilighetene kvinnen skal ha blitt holdt innesperret mot sin vilje. Foto: HELGE MIKALSEN

Mann pågrepet for å ha holdt kvinne innesperret

Nabo: - Kvinnen stod utenfor og gråt

LØRENSKOG (VG Nett) En 39-årig Oslo-mann ble mandag pågrepet mistenkt for å ha holdt en kvinne innesperret i en leilighet i Lørenskog i tre dager. Kvinnen er brakt til sykehus med merker på hele kroppen.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Væpnet politi pågrep mannen mandag ettermiddag, melder Romerikes Blad. Kvinnen skal ha vært innesperret siden fredag.

Ifølge politiet skal det ikke være kjent hva slags relasjon det er mellom de to. NTB skriver at kvinnen selv skal ha varslet andre personer om at hun var utsatt for vold.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? TIPS OSS!

Romerike politidistrikt igjen fikk meldingen via Oslo politidistrikt.

- De hadde kunnskap om at en dame ble holdt mot sin vilje på Lørenskog. Det var mistanke om vold og mulig legemsbeskadigelse, i alle fall frihetsberøvelse, sier politiadvokat med Romerike politidistrikt, Haris Hrenovica til VG Nett.

39-åringen ble pågrepet i den aktuelle leiligheten.

- Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier Hrenovica.

Mannen sitter nå i arrest hos politiet, og vil ifølge politiet bli avhørt så snart som mulig.

Kvinnen ligger på sykehus

Kvinnen i 30-årene er sendt til Akershus universitetssykehus. Politiet er ikke sikre på hva hun er blitt utsatt for.

- Men hun har synlige merker over hele kroppen og nesa er muligens brukket, sier operasjonslederen i Romerike politidistrikt, Terje Skaftnes.

Politiadvokat Hrenovica vil ikke gå inn på hvor alvorlige skader kvinnen har.

- Det er ennå tidlig i etterforskningen så jeg ønsker ikke å si noe mer. Vi ser svært alvorlig på saken og jobber nå med å sikre spor på stedet. Leiligheten vil bli undersøkt i morgen, sier han.

En nabo til leiligheten forteller til VG Nett at det stod politi med skjold utenfor da hun kom hjem. Hun sier også at kvinnen som skal ha blitt holdt fanget stod og gråt utenfor sammen med politiet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder