NORGE OG HOLLYWOOD: Kjell Arntsen (59) fra Trondheim er fra visse vinkler slående slik skuespilleren John Travolta (til venstre). Det mener hans datter som sendte inn bildet. Foto:PRIVAT/AP,

Send inn bilder av deg selv eller kjente som ligner på en kjendis: Se, de ligner

Ligner du på et kjent ansikt?

Kjenner du noen som ligner på en kjendis?

La VGs lesere få sammenligne

I jakten på mer ukjente nordmenn som ligner på kjente ansikter, dukket den norske utgaven av John Travolta opp.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Vi ligner spesielt mye på det bildet, sier Kjell Arntsen til VG.

Det er datteren hans Vera som har tipset om likheten mellom sin 59-årige far fra Trondheim og Hollywood-stjernen John Travolta.

– Synes min far er veldig lik, skriver hun i VGs protokoll.

I politiske kretser er look-a-like-jakt allerede en vinner. På nettstedet Twitter nylig, publiserte tidligere Høyre-statsråd Kristin Clemet en melding der hun sammenligner De Grønnes frontfigur, Rasmus Hansson med den engelske skuespilleren Dominic Wests rollefigur i TV-serien The Affair.

«Det morsomme med The Affair er at det ser ut som Rasmus Hansson har hovedrollen,» tvitret Clemet til sine følgere og spesielt til Rasmus H.

Send inn bilde av deg selv og del din ligne-historie med VGs lesere her!

Hansson var ikke i nærheten av å vite at han hadde likhetstrekk med skuespilleren.

– Ja, nå ser jeg at det er visse likhetstrekk der, ja, sier Hansson da han får opp bilder av Dominic West på sin PC.

Hansson, som ikke er spesielt kjent for å bruke timevis på å pleie sitt ytre eller oppgradere garderoben, synes det er greit at han ligner litt på skuespilleren.

– Men jeg er nok mer vant til å bli sammenlignet med den norske skuespilleren Knut M. Hansson. Han var nemlig min far, sier en lattermild politiker-Rasmus til VG.

LIKE: Rasmus Hansson og Dominic West. Foto:,

Kanskje du selv er Jonas Gahr Støres ukjente dobbeltgjenger – eller en blåkopi av Erna Solberg.

Send inn bilde av deg selv og del din ligne-historie med VGs lesere her!

Kjenner du noen som ligner ganske mye på en kjendis, så kan du også sende inn et bilde eller to av vedkommende til VG via linken over.

Da er det imidlertid viktig at du sender med navn og kontaktinformasjon til den du kjenner, slik at VG kan ta kontakt og gjøre vedkommende oppmerksom på at vi ønsker å bruke bildet.

Sune og Zlatan

TV-seere som har fulgt med på NRK-serien Mesternes Mester, la kanskje merke til frisbee-mesteren Sune Wentzel (43) som deltok sammen med andre idrettsstjerner i programmet.

VGTV:Fotograf har funnet 200 par dobbeltgjengere

Wentzel hører stadig vekk at han ikke er helt ulik den svenske fotballstjernen Zlatan.

– Det er litt morsomt at nesten hver gang jeg har byttet hårfrisyre, så har han byttet til samme frisyre som meg, sier Sune Wentzel til VG.

DOBBELTGJENGERE: Sune Wentzel og Zlatan Ibrahimovic. Foto:,

Foruten å ha ganske like ansiktstrekk, like hårfrisyrer og ganske likt kroppsspråk, så er begge store, atletiske karer med et helt spesielt teknisk talent for fotball og frisbee.

– Men du foretrakk frisbee fremfor fotball, Sune?

– Jeg var en middelmådig midtbanespiller på Romsås IL til jeg var 14 år. Så oppdaget jeg at det var mye morsommere å kaste plastikk, flirer Wentzel.

Han synes det hadde vært artig å møte Zlatan, men det er ikke noe han går rundt og drømmer om.

– Han er en kul kar som i likhet med meg kommer fra østkanten i hjembyen sin. Men egentlig driter jeg i det, og lever mitt eget liv, sier Wentzel som til daglig utvikler frisbee-anlegg og selger frisbee-utstyr til det norske markedet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder