HEISANN!: Elgkua var egentlig opptatt med å spise – men da Kristoffer kom bort for å knipse et bilde, snudde hun seg mot kameraet. Foto:Kristoffer Simonsen Ramskjell,

Kristoffer tok en «elgfie» på skitur

Sjekk hvem som elget seg inn på Kristoffer i skiløypa!

  • Line Orfjell

Artikkelen er over fem år gammel

Da Kristoffer Simonsen Ramskjell dro ut på skitur fredag ettermiddag, hadde han ikke forventet å møte på en elg. Derfor ble han rimelig paff da han plutselig oppdaget at lysløypa i Drøbak ikke bare besto av skigåere. – Jeg ble jo litt skremt da jeg først oppdaget den, for jeg er ikke vant til å se elg i skiløypa, sier Kristoffer Simonsen Ramskjell til VG.

Det var Akershus Amtstidende som først omtalte Kristoffers møte med elgen – som heller ikke var alene: Ved siden av det store dyret gikk det også en liten kalv. Kristoffer trakk seg unna, men det så ikke ut til at elgen lot seg forstyrre av ham – kanskje fordi den var opptatt med andre ting. – Den sto og spiste på noen nye skudd, så det virket som den bekymret seg lite over oss skiløpere, sier Kristoffer. Det ble ekstra komisk da han så at elgen hadde stilt seg rett bak et oppsatt skilt som understreker at det ikke er lov å gå rundt i løypene. – Jeg har fulgt med på diskusjonene rundt akkurat dette, og selv mener jeg at fotgjengere ikke hører hjemme i skiløypa. Dette bildet ble et fint innspill i den diskusjonen, ler Kristoffer – som har høstet mange «likes» for bildet i sosiale medier. For selv om det virket litt skummelt til å begynne med, beveget han seg bort til elgen for å knipse et en selfie med mobiltelefonen sin. Elgen brydde seg lite om å bli fotografert: – Egentlig virket det som den ville være med på bildet, og det var jo en fotogen elg. Dette ble en bra start på helgen!, sier Kristoffer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder