KEBABSALGET STOPPER IKKE OPP: En ansatt på Bislett Kebab feier opp etter at en bil smadret inn gjennom vinduet. Gjestene fikk sjokk og måtte rømme bak disken. Foto: Hans Jorgen Thue

Ambassadebil torpederte Bislett Kebab

- Gjestene trodde det var en bilbombe

(VG Nett) Sultne gjester kastet seg i dekning da en ambassadebil smadret inn i kebabsjappa.

  • Lars Akerhaug
  • Samaria Iqbal
Publisert:

- Kebablokalet var fullt av mennesker. Mange fikk sjokk og løp inn på kjøkkene, sier Tariq Aziz, daglig leder i Bislett Kebab til VG Nett

Det var da bilen skulle kjøre ut fra parkeringsplassen at den i stedet rygget inn gjennom rutene, opplyser operasjonsleder i Oslo Politikammer, Tor Grøttum, til VG Nett.

Flere av gjestene forsøkte å kaste seg i dekning.

- Gjestene trodde det var en bilbombe. De forsøkte å kaste seg over disken og inn på kjøkkenet. Dette var meget skremmende og kaotisk, sier skiftleder Mohsin Aziz til , sier skiftleder Mohsin Aziz til Aftenposten.no.

- Kinesisk ambassadebil

Politiet fikk inn melding om kollisjonen med rutene i kebablokalet kl 16.35 søndag ettermiddag.

- Det var en kinesisk ambassadebil som kolliderte da den skulle rygge i stedet for å kjøre ut fra parkeringsplassen. Det er ingen personskader, kun små materielle skader på bilen og ikke snakk om noe promille, sier operasjonsleder Tor Grøttum til VG Nett.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KEBABSJOKK: En kinesisk ambassadebil smadret rutene på kebablokalene i Hegdehausveien. - Ikke fyll, sier politiet. Foto: Scanpix

Kebabsalget stopper ikke opp

Men selv om gjestene fikk seg et sjokk, stopper ikke tilberedningen av kebab til sultne søndagsgjester i den populære kebabkjeden som har avdelinger flere steder i hovedstaden.

- Vi er snart i gang igjen med å selge kebab, vi har fått opp midlertidige glass og driften er snart i gang igjen, sier eieren av kebabkjeden, Tariq Aziz.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder