HENTET AV AMBULANSE: Her har ambulansen akkurat ankommet ulykkesstedet ved Esso på Slependen. Foto: VG Nett-tipser

Russejente (17) havnet under russebuss

(VG Nett) Foran sjokkerte vitner havnet russejenta under hjulet på russebussen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- Ulykken skjedde på Esso på Slependen. En russebuss har kommet borti noen russ som stod inne på bensinstasjonsområdet hvor den ene på en eller annen måte har kommet under forhjulet på bussen, sier operasjonsleder Ola Kløvjan i Asker og Bærum politidistrikt til VG Nett.

Vet du noe om dette?Tips oss her

Jenta ble kjørt til Ullevål sykehus. Hun skal ikke være livstruende skadd. Sykehuset karakteriserer jentas tilstand som alvorlig, men stabil, ifølge NTB.

Vitne: - Hørte skrik

Et vitne VG Nett har snakket med hevder at flere ungdommer lå eller satt på bakken da bussen kom kjørende og at det kan være en av disse som ble truffet.

- Jeg hørte et skrik da personen ble overkjørt. Det var flere ungdommer som lå der. Det virket ikke som de i bussen så dem. Folk ringte ambulanse som kom til stedet, forteller vitnet til VG Nett.

Beslagla førerkortet

Politiet sier at situasjonen er uoversiktelig og de kan ikke bekrefte om noen har ligget på bakken da bussen kom kjørende. Foreløpig har ikke politiet oversikt over hvordan jenta kan ha havnet under bussen, men de har rutinemessig beslaglagt førerkortet til sjåføren.

- Dette skjedde inne på et lite område. Det at en person havner under hjulet på en buss er litt spesielt. Derfor er dette en vurdering opp mot aktsomhet og da velger vi å gjøre det på denne måten. Vi må klargjøre om føreren har vært aktsom nok, sier Kløvjan.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.50 søndag kveld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder