SIKTET: I dette huset på Framnes ble mannen og kvinnen funnet kritisk skadet. Kvinnen er siktet for grov kroppsskade. Foto: Terje Pedersen NTB scanpix

Kvinne som ble knivstukket i Sandefjord fremdeles ikke avhørt

Politiet i Sandefjord har ennå ikke fått avhørt den 19 år gamle kvinnen som er siktet for grov kroppsskade på en mann i 20-årene.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

19-åringen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo etter knivstikkingen på Framnes tirsdag. Hun ble svært alvorlig skadd og tilstanden var livstruende, men har nå kommet seg betraktelig.

Mannen ble brakt til Sykehuset Vestfold i Tønsberg med alvorlige skader. Politiet bekrefter at det er en relasjon mellom de to.

– Vi har ikke fått avhørt kvinnen ennå, og det er hovedsakelig på bakgrunn av helsetilstanden hennes. Det er uvisst om vi får gjort det i helgen eller på mandag. Det blir nok antakelig ikke i dag, sier påtaleansvarlig, politiadvokat Torunn Hallenstvedt Siqveland ved Sandefjord politistasjon til NTB fredag ettermiddag.

Bakgrunn: To skadet i knivstikking i Sandefjord

Naboen ringte

Kvinnen ble funnet i en kjellerleilighet, mens mannen hadde kommet seg over til naboen. Det var naboen som ringte politiet, sier politiadvokaten.

Der ble det også funnet en del kniver som politiet beslagla.

– Knivene er til analyse, i likhet med andre spor fra åstedsundersøkelsene. Det tar noe tid før vi har alle svarene, sier politiadvokaten, som mener politiet har kommet langt i etterforskningen. De har gjort seg opp noen tanker om hva som kan ha skjedd, men kommer på dette tidspunktet ikke til å gå ut med hva de mener kan være et motiv.

Siktelse kan bli endret

Kvinnen er siktet for grov kroppsskade, men Siqveland sier at dette bare er en foreløpig siktelse som kan bli endret.

– Det vurderer vi fortløpende ettersom etterforskningen går fremover. Når det gjelder varetektsfengsling, er siktede syk og ligger på Ullevål sykehus. Det er det vi forholder oss til nå, sier politiadvokaten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder