Mette-Marit trosset flyskrekken

(VG Nett/NTB) Kronprinsesse Mette-Marit holder sin kjære kronprisn Haakon godt i armen på vei til flyet som skal ta dem til London.

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

Kronprinsparet deltok i dag på landskonferansen for frivillighet i Stavanger. Dit kom de med tog, parets favoritt-framkomstmiddel på grunn av kronprinsessens flyskrekk.

Det har vært mye snakk om kronprinsparets tur til London, hvor de skal være til stede under tenningen av det norske jultreet på Trafalgar Square.

Mot

For en tid tilbake avbrøt Mette-Marit en flytur i siste liten. Men onsdag ettermiddag tok hun mot til seg og satte seg på flyet til London.

Dermed går juletretenningen som planlagt. Mette-Marit skal nemlig tenne treet.

Fredag kveld skal kronprinsparet på den tradisjonelle norske julekonserten i kirken St Martin- in-the-Fields. Her får de høre norske og britiske julesanger og verker av Benjamin Britten og Arne Nordheim.

Bor i flott ambassadørbolig

Under London-besøket er kronprinsparet gjester hos det norske ambassadørparet Tarald og Elisabeth Mohr Brautaset. Ambassadørboligen i London er blant Norges flotteste og har sin egen kongeleilighet hvor de kongelige som regel bor når de er i den britiske hovedstaden.

Ambassadørboligen ligger sentralt til i Kensington, så det burde bli god anledning for kronprinsparet til å handle med seg julegaver hjem til store og små.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder